Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

ΠΥΡ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΣΠΙΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ.ΤΙ ΛΕΝΕ ΛΑΕ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΥΣΚΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΛΑΕ
Λύσσαξαν και πάλι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της διαπλοκής, τα ληστρικά τραπεζικά συμφέροντα και τα γνωστά δημοσιογραφικά παπαγαλάκια ενάντια στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών, αξιοποιώντας για άλλη μια φορά ως άθλιο φερέφωνο τον φερόμενο ως Πρόεδρο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών-Πειραιώς, ο οποίος το μόνο που κάνει είναι να δυσφημίζει πρώτα απ’ όλα και κυρίως τον δημοκρατικό και έντιμο συμβολαιογραφικό κόσμο της Αθήνας και του Πειραιά και να έρχεται σε αντίθεση
με την μεγάλη πλειοψηφία των τοπικών Συμβολαιογραφικών Συλλόγων.
Οι άθλιοι συκοφάντες παρασιωπούν ένοχα και συνένοχα τις πολλές δεκάδες ακυρώσεις και αυτήν την Τετάρτη πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, μικρών ακινήτων και περιουσιακών στοιχείων στέγης επαγγελματιών και μικρών επιχειρήσεων, προφανώς γιατί θα ήθελαν να αρπαγούν από τα διάφορα κυκλώματα με τα ημέτερα κοράκια.
Οι άθλιοι συκοφάντες αναφέρονται σε ορισμένες ανακριβείς και στημένες περιπτώσεις πλειστηριασμών, των οποίων οι επισπεύδοντες και οι συμβολαιογράφοι, που θα έκαναν τον πλειστηριασμό, δεν εμφανίστηκαν κανστο Ειρηνοδικείο και απλώς ενέγραψαν υποθέσεις-αέρα στα πινάκια μόνο και μόνο για λόγους εντυπώσεων και για να κάνουν εκ των υστέρων προπαγάνδα.
Οι συκοφάντες του κινήματος, καθώς και οι κυβερνητικοί εγκάθετοι που κάνουν προτάσεις-παγίδες για να διευκολύνουν την ηλεκτρονική καταλήστευση, αποδεικνύονται για άλλη μια φορά προπαγανδιστές συμφερόντων με στόχο να περάσουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και το τσουνάμι της αρπαγής των σπιτιών και των λαϊκών περιουσιών.
Τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν και οι ίδιοι γρήγορα θα κάτσουν στο σκαμνί και θα λογοδοτήσουν για τα άνομα και βάρβαρα έργα τους.
Το Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε



ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ...

Ο λαλίστατος τις τελευταίες μέρες πρόεδρος των Συμβολαιογράφων Αθήνας-Πειραιά είναι λίγο ξεχασιάρης. Βγάζει αβέρτα ανακοινώσεις και κάνει δηλώσεις για το κίνημα κατά των πλειστηριασμών που "εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα" και σώζει τάχα 2 τη μια βδομάδα, 4 την άλλη, σπίτια και περιουσίες μεγαλοϊδιοκτητών για χρέη κάποιων εκατομμυρίων. Ξέχασε βέβαια να αναφέρει ότι στα ίδια ειρηνοδικεία υπήρχαν άλλες ...44 υποθέσεις πλειστηριασμών που αφορούσαν σε λαϊκά σπίτια, μικρούς επαγγελματικούς χώρους ή χωράφια για οφειλές μερικών δεκάδων ή και λίγων χιλιάδων ευρώ. Εδώ θα μου πεις ξεχνά τόσα χρόνια τώρα να μας πει για τη σχέση του με το παραδικαστικό κύκλωμα με τα ακίνητα (και ο ομοτράπεζός του υπουργός "Δικαιοσύνης" Κοντονής να ζητήσει διερεύνηση), θα ασχοληθεί με μερικές δεκάδες βρωμόσπιτα της πλέμπας που θέλουν ν' αρπάξουν (με το αζημίωτο βέβαια και για τον ίδιο και τη φάρα του) οι αξιότιμοι κύριοι τραπεζίτες;

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
Στην αρχή μας παρουσίαζαν ως ήρωες και ως Ρομπέν των δασών...

Ήθελαν, βλέπεις, να πιέσουν τον Τσίπρα για τις τηλεοπτικές άδειες και τους τραπεζίτες για κανένα διαφημιστικό πακετάκι οικονομικής ενίσχυσης.
Τώρα που το παιχνίδι χόντρυνε για τα καλά, το Κίνημά μας γιγαντώθηκε και οι τραπεζίτες, τα funds, ο Τσίπρας και η συμμορία του Ρούσκα έχουν πάθει σύγκρυο, το βιολί άλλαξε...
Κάναν συσκέψεις επί συσκέψεων σε Ελλάδα και Ευρώπη να δουν τι θα πράξουνε...
Και ξαφνικά βάλαν τους παπαγάλους τους να μας αποκαλέσουν απαγωγείς, μισθοφόρους των μεγολοεπιχειρηματιών και ότι δεν νοιαζόμαστε για τη λαική περιουσία αλλά για τις περιουσίες γόνων μεγαλοβιομηχάνων.
Τέτοιες γελοιότητες...
Ούτε καν ένα ψέμα της προκοπής...
Και ποιοι τα λένε αυτά...?
Μεγαλοδημοσιογράφοι που βγάζουν εκατομμύρια, είναι ταυτισμένοι με τον γκεμπελισμό και τη διαπλοκή στη συνείδηση της ελληνικής κοινωνίας και κυκλοφορούν με τεθωρακισμένα τζιπ και 10 μπράβους ο καθένας, ακόμα και για να πάει για κατούρημα...
Όμως κύριοι, ο κόσμος δεν σας πιστεύει ούτε σας ακολουθεί...
Ο ελληνικός λαός βιώνει τα τεράστια προβλήματα, χάνει το σπίτι και το χωράφι του, μένει χωρίς ρεύμα και νερό και έχει ένστικτο.
Σας βλέπει, αλλά σας χλευάζει...
Κατά βάθος σας μισεί....
Λυσσάξτε λοιπόν κοπρόσκυλα όσο θέλετε...
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω...
Γιατί δυστυχώς για σας, ο καπιταλιστής είναι ικανός να σου πουλήσει ακόμη και το σχοινί με το οποίο θα τον κρεμάσεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ