Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

«Γνωριμία με τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και σωστή χρήση του ποδηλάτου μέσα στην πόλη» από την Κολυμβητική Ακαδημία «Νάουσα»


Το Σάββατο 15/07 στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Νάουσας πραγματοποιήθηκε, με συνεργασία της Κολυμβητικής Ακαδημίας «Νάουσα», του καταστήματος BIKES BY TOLIS (BBT) και του Τμήματος Τροχαίας Νάουσας, εκδήλωση με θέμα: «Γνωριμία με τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και σωστή χρήση του ποδηλάτου μέσα στην πόλη»
Στην εκδήλωση βρέθηκαν αρκετοί μικροί ποδηλάτες - αθλητές και φίλοι της Κ.Α.Ν - με τους γονείς
τους, που απόλαυσαν την βόλτα τους με τα ποδήλατα και ενημερώθηκαν για την σωστή χρήση του ποδηλάτου και την τήρηση του Κ.Ο.Κ. από την τροχαία Νάουσας, καθώς και για την προσοχή που πρέπει να δώσουν για την αγορά του σωστού ποδηλάτου ανάλογα με την ηλικία και το σωματότυπο του κάθε παιδιού από το προσωπικό του BBT (BIKES BY TOLIS ) κ. Αποστόλη Σκούταρη και Θοδωρή Μπερντέ. Στο τέλος της εκδήλωσης το κατάστημα ΒΒΤ προσέφερε έκπτωση 10% σε όλους τους μικρούς αθλητές της ακαδημίας για την αγορά καινούριου ποδηλάτου.
Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Νάουσας για την παραχώρηση του χώρου, το Τμήμα Τροχαίας Νάουσας, τους υπεύθυνους του καταστήματος ποδηλάτων ΒΒΤ, καθώς και όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ