Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

ΡΩΤΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΕΛΓΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΠΕΛΛΑΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΑ ΦΟΡΕΑ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΥΡΗΝΑ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΖΗΜΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΙΓΓΕΙΛΕ Ο ΕΛΓΑ.ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.

Τεραστιες οι ζημιες απο την βροχοπτωση του Σαββατοκυριακου στα Ροδακινα πιτραπεζια Νεκταρινια και Συμπυρηνα στην Ημαθια και Πελλα οπως ηδη εχουμε γραψει απο χθες και μαλιστα με φωτογραφιες και βιντεο .Οι παραγωγοι ειναι αναστατοι και απογοητευμενοι απο ολη αυτη την κατασταση και τελουν υπο συγχηση αν ο ΕΛΓΑ δεχεται η οχι δηλωσεις και για τα Ροδακινα καθως εβγαλε μια ανακοινωση και κανει λογο για δηλωση ζημιας απο
βροχοπτωση σε τρυφιλια βερυκοκα και δαμασκηνα και δεν αναφερει ροδακινα η νεκταρινια,Ρωταμε λοιπον Δημοσια τον  ΕΛΓΑ Ημαθιας Πελλας τους Βουλευτες Ημαθιας και τους εμπλεκομενους φορεις αν συμπεριλαμβανονται και τα Ροδακινα στις δηλωσεις η μας δουλευετε ολοι .Την ερωτηση αυτην απευθηνουν οι εκατονταδες παραγωγοι που εχασαν σε δυο Ημερες σημαντικο μερος της παραγωγης τους και τελουν υπο μεγαλη οργη.Περιμενουμε μια απαντηση.

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΕΛΓΑ
 Την Κυριακή 16 Ιουλίου σημειώθηκε βροχόπτωση που έπληξε καλλιέργειες όπως τριφύλλι, δαμάσκηνα και βερίκοκα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Βέροιας. Οι αγρότες των οποίων οι καλλιέργειες επλήγησαν καλούνται να καταθέσουν δηλώσεις έως τη Δευτέρα 31 Ιουλίου, στο γραφείο 3 του Δήμου Βέροιας, στον κ. Σιδηρόπουλο Αθανάσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ