Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Νικη εκτός έδρας με 7-0 για την ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα,Αγιας Βαρβαρας επι του Μακεδόνα Βέροιας.

Νικήτρια αναδείχθηκε  στον τελευταίο της εκτός έδρας αγώνα η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Ερασιτεχνικής κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας, με την ομάδα Μακεδόνα Βέροιας στο γήπεδο του Λαζοχωρίου , το απόγευμα  του Σαββάτου 29/4/2017, με τελικό σκορ 0 – 7.
Η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα μπήκε πολύ καλά στην αναμέτρηση και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με πρώτη καλή στιγμή στο 4' με σουτ του Ρηγοπούλου, έξω από την περιοχή με τη μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ ο χορός των τερμάτων άνοιξε στο 6' με σουτ του Αντωνιάδη, που έγινε αποδέκτης  της μπάλας μέσα  στην περιοχή, από γέμισμα του Σουλιώτη Ι. από πλάγια θέση.  Ο ίδιος παίκτης απείλησε άλλες δυο φορές στο 10’ και 20’ αντίστοιχα, με δυνατά σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά απέκρουσε σωτήρια ο Τόσκα.  
Οι γηπεδούχοι στο 27' βγήκαν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή αλλά στο σουτ που δοκίμασε ο Μπράγκα, από πλάγια θέση,  η μπάλα χτύπησε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Νατσάλη.
Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν περισσότερες στροφές και στο 28' ο Ρηγόπουλος με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή, αλλά στο σουτ που δοκίμασε, απέκρουσε πάλι ο Τόσκας. Η υπεροχή του Αγροτικού Αστέρα έφερε καρπούς στο 33' με την κάθετη πάσα ο Δήμου στον άξονα, έγινε αποδέκτης ο Τσιλώνης, μπήκε από πλάγια και με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα, γράφοντας το 0 – 2. Ο ίδιος παίκτης στο 34' είχε την ευκαιρία να τριπλασιάσει τα τέρματα για τον Αγροτικό Αστέρα, αλλά στο σουτ που δοκίμασε μέσα την περιοχή απέκρουσε σωτήρια ο Τόσκας.  
Στο επόμενο λεπτό σε φάση διάρκειας στην περιοχή των φιλοξενουμένων  έγινε αποδέκτης της μπάλας ο  Αλιμέτα και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα, αυξάνοντας το δείκτη στο 0 – 3.   
Η πίεση του Αγροτικού Αστέρα στην αντίπαλη περιοχή συνεχίστηκε και στο 37' δυνατό σουτ του Αντωνιάδη από το ύψος του πέναλτι , αλλά  η μπάλα πήγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 39' ο ίδιος παίκτης έγινε αποδέκτης της μπάλας στο ύψος της περιοχής, μετά από γέμισμα του Σουλιώτη Α. στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων και  με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το 0 – 4, που ήταν σκορ ημιχρόνου.  
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Κώστα Μουρτζίλα συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους.     
Πρώτη καλή στιγμή στο 48' η κεφάλια του Κουβατσίδη στο πρώτο δοκάρι, μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο  πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 53'  ακυρώθηκε γκολ του Τσιλώνη για οφσάιντ του σκόρερ. 
Πολύ καλή επιθετική ενέργεια στο 67' έφυγε μόνος από πλάγια ο Αντωνιάδης έβγαλε παράλληλη πάσα στην μικρή περιοχή των γηπεδούχων και ο Παπαδόπουλος με πλασέ στην έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 0 – 5. Στο επόμενο λεπτό ήρθε η σειρά  του Ζέρβα που με δυνατό σουτ στο ύψος της περιοχής, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα ανεβάζοντας το δείκτη στο 0 – 6.   
Ο χορός των τερμάτων έκλεισε στο 76' με το Παρασκευαϊδη που δέχθηκε τη μπάλα στην περιοχή των γηπεδούχων, από παράλληλη σέντρα του Σουλιώτη Ι. και με σουτ έγραψε το 0 – 7 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Μέχρι τη λήξη του αγώνα ο Αγροτικός Αστέρας έχασε δυο σημαντικές ευκαιρίες με τον Αντωνιάδη στο 81' και 87', αντίστοιχα, με την πρώτη καλή στιγμή να φεύγει μόνος σε τετ-α-τετ, αλλά απέκρουσε σωτηρία ο Τόσκας και τη δεύτερη βρέθηκε αφύλακτος μέσα στην περιοχή αλλά στο δυνατό σουτ που δοκίμασε η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. 
Η απόδοση της ομάδας ήταν πολύ καλή, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, χρησιμοποιώντας πολλούς «μικρούς» στη σύνθεση της, με πολύ καλή εμφάνιση που δεν έδωσαν κανένα δικαίωμα στη γηπεδούχο ομάδα.
Η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα τερμάτισε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα συγκεντρώνοντας 33 βαθμούς.      

ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ  (Αναστάσιος Παναγιωτίδης) : Τότσκας, Μοτσιόπουλος, Ταμπάκας, Μπράκα, Πρόιος, Κικίδης, Ποζιάδης, Χατζηαντωνίου, Μπουρδάνος, Λεσάι (78' Χατζηκυριακίδης), Δρόσος, Κακαγιάννης (55' Λιανός) 

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Μουρτζίλας): Νατσάλης, Ρηγόπουλος, Δήμου, Κουβατσίδης, Σουλιώτης Α., Ζέρβας (76' Παυλίτσας), Σουλιώτης Ι., Αλιμέτα, Γαλάνης (60' Παπαδόπουλος),  Τσιλώνης (70' Παρασκευαΐδης), Αντωνιάδης


Διαιτητής του αγώνα ο κ. Ιασωνίδης Β. με βοηθούς τον κ. Βαλκάνο Ν. και κ. Μπακάλη Θ.






































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ