Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Ευχαριστήρια επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας για την «Λευκή Νύχτα»


«Η Πρόεδρος και τα μέλη της Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες: Στον Δήμαρχο Βέροιας κ. Κωνσταντίνο Βοργιατζίδη  ,στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ημαθίας κ. Νικόλαο Ουσουλτζόγλου και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που ήταν αρωγοί και
συνδιοργανωτές στην πιλοτική αυτή προσπάθεια του Εμπορικού Συλλλόγου.
Ουσιαστική όμως ήταν η συμβολή και των χορηγών, μελών  και φίλων του Συλλόγου που βοήθησαν στην υλοποίηση των δράσεων που έγιναν το βράδυ της Λευκής Νύχτας. Ειδικότερα η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας ευχαριστούν:   Την Εταιρεία Gruppo Bikas, τον Πρόεδρο της Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών  Ν. Ημαθίας κ. Χρήστο Γιαννακάκη, τον Πρόεδρο της ΕΛΒΙΖ κ. Βασίλη Χαλκίδη , τον ιδιοκτήτη της  Βιοτεχνίας Επεξεργασίας Καφέ κ. Αναστάσιο Γιάγκογλου, την  ΤΕΛ-ΜΕΤ Νίκο Ταμπακόπουλο και Σια Ο.Ε  Εκτελωνισμοί, την Σύμβουλο Επιχειρήσεων Epidotin κα. Ιφιγένεια Βλαχογιάννη, τους ιδιοκτήτες της εταιρείας Tasty Fruit  κ.κ. Στέφανο Αποστολίδη και Βασίλη Νικολόπουλο και την Εταιρεία Polis Trucks κ. Διονύσιο Κοτσιόπουλο.
Επίσης Συγχαρητήρια αξίζουν στους ιδιοκτήτες και δημοσιογράφους των τοπικών εντύπων και ηλεκτρονικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που στήριξαν και πρόβαλαν την διοργάνωση της Λευκής Νύχτας».
Το Δ.Σ
Του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας

«Η Πρόεδρος κα Αθηνά Πλιάτσικα Τσιπουρίδου και τα μέλη της Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας ευχαριστούν τον Διευθυντή της Αστυνομίας κ. Χρήστο Σιμούλη, τον Διοικήτη της Τροχαίας Βέροιας κ. Ανδρέα Καλογερόπουλο ,το προσωπικό τόσο  της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας όσο και της  Τροχαίας, για την τήρηση της τάξης και την εύρυθμη λειτουργία της  αγοράς  το βράδυ της Λευκής Νύχτας».

Το Δ.Σ
Του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ