Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Πυρ και μανια οι κτηνοτροφοι.εβγαλαν ανακοινωση με βαριες εκφρασεις για τους Ευρωβουλευτες ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΑΜΙ .Άμεση “διαγραφή” των Ευρωβουλευτών που ψήφισαν υπέρ της συμφωνίας CETA ζητά η ΠΕΚ.

Όλοι οι πρόεδροι Κτηνοτροφικών συλλόγων και Ομοσπονδιών της ΕΛΛΑΔΑΣ απαιτούμε την άμεση διαγραφή των 8 ΕΛΛΗΝΩΝ(;) Ευρωβουλευτών που στην συνεδρίαση της Ευρωβουλής την 15η Φεβρουαρίου ψήφισαν υπέρ της συμφωνίας CETA!!
Οι συγκεκριμένοι Ευρωβουλευτές είναι ανεπιθύμητοι σε κάθε γωνιά της χώρας μας διότι
αποδείχθηκαν ανάξιοι να υπερασπιστούν τα συμφέροντα μας στο Ευρωκοινοβούλιο!!
Αποτελούν για εμάς ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ και έτσι θα αντιμετωπίζονται σε κάθε επίσκεψη τους στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ!!
Περιμένουμε λοιπόν από τους αρχηγούς των κομμάτων τους να πράξουν αναλόγως!!
Υπενθυμίζουμε δε πως όποιος βουλευτής ψηφίσει υπέρ της συμφωνίας CETA όταν εκείνη έρθει προς επικύρωση στο Ελληνικό κοινοβούλιο θα κριθεί κι εκείνος ΠΡΟΔΟΤΗΣ και ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ!!

Για το Δ.Σ. της Π.Ε.Κ. ο πρόεδρος

Κύρτσιος Στέργιος

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπέρ της CETA ψήφισαν οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας: Μαρία Σπυράκη, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Ελίζα Βόζενμπεργκ, Γιώργος Κύρτσος, Θοδωρής Ζαγοράκης, του Ποταμιού: Γεώργιος Γραμματικάκης, Μιλτιάδης Κύρκος και από το ΠΑΣΟΚ η Εύα Καϊλή . Απών ήταν ο Νίκος Ανδρουλάκης.
Αρνητικά ψήφισαν οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Δημήτρης Παπαδημούλης, Κωνσταντίνα Κούνεβα, Κωνσταντίνος Χρυσόγονος, Στέλιος Κούλογλου, από τη Λαϊκή Ενότητα ο Νίκος Χουντής, από το ΚΚΕ: Κωνσταντίνος Παπαδάκης, Σωτήρης Ζαριανόπουλος, οι ανεξάρτητοι ευρωβουλευτές Σοφία Σακοράφα και Νότης Μαριάς και οι ευρωβουλευτές της Χ.Α..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ