Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ Ημαθίας συμπαραστέκεται και συμμετέχει στο Αγροτικό Συλλαλητήριο της Δευτέρας 23/01/2017 και ώρα 11.00π.μ που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Δημαρχείου Βέροιας.

Το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ Ημαθίας συμπαραστέκεται και συμμετέχει στο
Αγροτικό Συλλαλητήριο της Δευτέρας  23/01/2017 και ώρα 11.00π.μ  που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Δημαρχείου Βέροιας. Για το λόγο αυτό έχει προκηρυχθεί από την Α.Δ.Ε.Δ.Υ   τρίωρη στάση εργασίας από τις 11:00π.μ  ως και την λήξη του ωραρίου, προκείμενου οι εργαζόμενοι του Δημόσιου
Τομέα της Ημαθίας να μπορέσουν να συμπαρασταθούν και να συμμετέχουν στην κινητοποίηση μαζί με όλους τους φορείς της πόλης της Βέροιας.
Δηλώνουμε ότι θα είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή, στο πλάι των Αγροτών, των Ανέργων, των Συνταξιούχων και όλων των παραγωγικών φορέων που πλήττονται από τις μνημονιακές πολιτικές.  
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του Δημόσιου τομέα, να μετέχουν στις κινητοποιήσεις  ενάντια στην φοροεπιδρομή της κυβέρνησης, στην φτωχοποίηση ολόκληρων κοινωνικών ομάδων και στις μνημονιακές πολιτικές που οδηγούν στον αφανισμό και το ξεκλήρισμα της Ελληνικής Κοινωνίας.

Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Η Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ                  ΓΚΟΓΚΑ ΕΛΕΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ