Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Αστέρας Τρίπολης - Βέροια 0-0.Τσιμπησε την ισοπαλια η Βασιλισσα.

Μπάλα έπαιξαν και οι δύο, αλλά το αποτέλεσμα ήταν... μηδενικό. Αστέρας Τρίπολης και Βέροια αναδείχθηκαν ισόπαλες με 0-0 και πρόσθεσαν έναν βαθμό στη μάχη που κάνουν για τη σωτηρία. Οι Αρκάδες έμειναν για τρίτη σερί αγωνιστική χωρίς «τρίποντο», ενώ η Βέροια μετά από τρεις συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες, πανηγύρισε μια ισοπαλία. Χλιαρές αποδοκιμασίες για τους
γηπεδούχους στο φινάλε...
Η Βέροια ήταν πιο απειλητική στο ξεκίνημα και στο 16' είδε να της ακυρώνεται γκολ του Σαρπόνγκ ως οφσάιντ, ενώ στο 30΄ σε κοντινή προβολή του Βίτι ο Ντοναρούμα αντέδρασε εξαιρετικά και απομάκρυνε τον κίνδυνο. Δύο λεπτά αργότερα ο Αστέρας, που στο μεταξύ ισορρόπησε το παιχνιδι, βγήκε επικίνδυνα μπροστά με τον Ιωαννίδη, αλλά ο Λόπεθ τον ανέκοψε χωρίς να βρει την μπάλα σε μια φάση αμφισβητούμενη με τους γηπεδούχους να ζητούν την αποβολή του πορτιέρο της Βέροιας. Ο διαιτητής ήταν δίπλα στη φάση και έδειξε «παίζεται», ενώ όσα ριπλέι κι αν έδειξε η Nova δεν φάνηκε ξεκάθαρα τι είχε συμβει... Στο 34΄ όμορφος συνδυασμός για τον Αστέρα, αλλά το σουτ του Τσουκαλά μέσα από την περιοχή ήταν εντελώς άστοχο.
Στο δεύτερο μέρος η πρώτη φάση καταγράφηκε στο 61', με άστοχο σουτ του Τσιλιανίδη. Τρία λεπτά αργότερα ο Λόπεθ αντέδρασε σωστά και σε σουτ του Μάσα διώχνοντας σε κόρνερ, όπως σε ένα ακόμη σουτ που έκανε ο Αργεντινός στο 69΄. Η Βέροια απάντησε στο 70' με σουτ άουτ του Σαρπόνγκ, ενώ στο 85' κεφαλιά του Φαρίνια διώχνει σε κόρνερ ο Λόπεθ. Στο 86΄ η Βέροια δημιούργησε μια καλή φάση όταν σουτ του Κάλβο, έδιωξε ο Ντοναρούμα, ενώ στο «ριμπάουντ» ο Γιαννούλης πρόλαβε τον Βίτι. Στο κόρνερ που εκτελέστηκε ο Βίτι από κοντά αστόχησε με προβολή, χάνοντας τεράστια ευκαιρία για το 0-1. Στα τελευταία λεπτά ανέβηκε αρκετά ο ρυθμός του παιχιδιού, αλλά δεν άλλαξε τίποτα στο σκορ και οι ομάδες μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας.
ΣΚΟΡΕΡ: -
ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΣΕΣ: -
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 31' Κώτσιρας, 51' Δημούτσος, 66' Νίκο Φερνάντες - 34' Βίτι, 76' Χαροντάκης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουτσιαύτης (Άρτας)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Ιγκόρ Σίλβα, Γιαννούλης, Μπέρτος, Χαμντανί, Τσουκαλάς, Δημούτσος, Κώτσιρας (51' Μάσα), Νίκο Φερνάντες, Τσιλιανίδης (64' Στανισάβλιεβιτς), Ιωαννίδης (77' Φαρίνια)
ΒΕΡΟΙΑ (Γράφας): Λόπεθ, Καλί, Ασίγκμπα, Ιβάν Μαλόν, Βασιλαντωνόπουλος, Λινάρδος, Μπαλάφας, Άρτσε (78' Τόμας), Σαρπόνγκ (75' Κάλβο), Σισίνιο (60' Χαροντάκης), Βίτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ