Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Έκανε EΝΑ Πράγμα όταν Μπήκε στο Αυτοκίνητο. ΤΩΡΑ Προσπαθεί να Προειδοποιήσει Άλλους για τον Κίνδυνο!!! (ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ)

Η Bethany Benson, μια 22χρονη φοιτήτρια, ξεκίνησε για την επιστροφή προς το σπίτι της στο κάθισμα του συνοδηγού του αυτοκινήτου του φίλου της αργά ένα βράδυ.
Οι δύο τους επισκέπτονταν τη μητέρα της Bethany, και ήξεραν ότι το ταξίδι της επιστροφής θα
διαρκέσει αρκετές ώρες.
Κουρασμένη, η Bethany ξάπλωσε στην θέση της με τα πόδια της πάνω στο ταμπλό για να πάρει έναν υπνάκο.
t2
Σας θυμίζει κάτι; Δεν είναι ασυνήθιστο να προσπαθείτε να είστε πιο άνετα σε μια μεγάλη βόλτα με το αυτοκίνητο. Ο ήρεμος ύπνος της Bethany αντ” αυτού διακόπηκε από μια συντριβή που άλλαξε τη ζωή της για πάντα.
Παρακάτω στον δρόμο, ένα άλλο όχημα είχε συγκρουστεί με μοτοσικλέτα. Ένα τρακτέρ ακριβώς πίσω από τη συντριβή φρενάρει γρήγορα για να το αποφύγει. Ο φίλος της Bethany, που βρίσκονταν πίσω από το τρακτέρ, φρέναρε επίσης, αλλά με την ταχύτητα που είχαν έπεσαν με φόρα πάνω στο τρακτέρ, προκαλώντας ανεπανόρθωτη ζημιά και στους δύο. Ενώ ο φίλος της χρειάστηκε 100 ράμματα, η Bethany υπέφερε από μόνιμες βλάβες.
t3
Όταν οι αερόσακοι, χτύπησαν την Bethany με ταχύτητα περίπου 300 χλ. (περίπου η ταχύτητα ενός αυτοκινήτου Formula 1), τα γόνατα της Bethany χτύπησαν το πρόσωπό της, σπάζοντας τη μύτη της, την αριστερή οφθαλμική κόγχη, και τα οστά στο μάγουλο. Εξάρθρωσε επίσης σαγόνι της. Οι αερόσακοι, με σκοπό να βοηθήσουν σε μια συντριβή, προκάλεσαν στην Bethany μόνιμη βλάβη, επειδή τα πόδια της ήταν στο ταμπλό του αυτοκινήτου.
Κατά τη συντριβή, τα πόδια της Bethany είχαν συνθλιβεί και σπάσει. Τώρα, τα πόδια της είναι δύο μεγέθη μικρότερα από ότι ήταν πριν από τη συντριβή.
t4
Η Bethany δεν θα είναι ποτέ η ίδια μετά από αυτό το ατύχημα. Η όραση και η ακοή της έχουν επηρεαστεί μόνιμα, και δεν έχει απολύτως καμία ανάμνηση του ατυχήματος. Η 26χρονη υπέστη αιμορραγία εγκεφάλου που την άφησε με τις νοητικές ικανότητες ενός 13χρονου. Η Bethany τώρα ζει με τη μητέρα της, η οποία την προσέχει.
t5
Οι δύο τους τώρα είναι αποφασισμένες να εμποδίσουν τέτοιου είδους ατυχήματα στο μέλλον, και ελπίζουν να προειδοποιήσουν τους ανθρώπους ενάντια στο να βάζουν τα πόδια τους επάνω στο ταμπλό, ενώ κάθονται στο κάθισμα του συνοδηγού.
taz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ