Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Παρων στα Ειρηνοδικεια και σημερα παρα την αποχη των Συμβολαιογραφων το κινημα κατα των πλειστηριασμων

Σήμερα Τετάρτη, συνεπείς στο αγωνιστικό μας ραντεβού όπως κάθε Τετάρτη εδώ και 3 χρόνια, σώζουμε τα σπίτια του ελληνικού λαού από τα κάθε λογής κοράκια στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας. Παρά την αποχή των "ευαίσθητων" συμβολαιογράφων, υπάρχουν απεργοσπάστες και επίσης εκπλειστηριάζουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ χωράφια, μαγαζάκια , αυτοκίνητα κλπ.
Από αύριο οργανωνόμαστε και μεταφέρουμε τον αγώνα στην έδρα των κορακιών. Διαδηλώνουμε και παρεμβαίνουμε σε γραφεία funds, τραπεζών και λοιπών εγκληματικών οργανώσεων.

Θεσσαλονικη
 Αυταπάτες δεν έχουμε. Οι μεγαλοσυμβολαιογράφοι που κινούν τα νήματα στους πλειστηριασμούς, δεν ήταν ποτέ και δεν θα γίνουν τμήμα του λαϊκού κινήματος και με τις θέσεις του ποτέ δεν θα συνταχθούν. Ας μην τρέφουν όμως κι αυτοί αυταπάτες! Γιατί μπορεί στις 26 του Οκτώβρη, λόγω αργίας, στη Θεσσαλονίκη να μη γίνονται πλειστηριασμοί, αλλά στις 2 του Νοέμβρη (και κάθε Τετάρτη), στις 3.30μ.μ., θα είμαστε και πάλι στο Ειρηνοδικείο και το "ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!" δεν θα τους αφήσει το "θεάρεστο έργο" τους να εκτελέσουν και πάλι τρέχοντας θα φύγουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ