Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Σοκαριστικό βίντεο! Αλβανός ΤΣΑΚΩΘΗΚΕ για τη σειρά στο νοσοκομείο και ΠΥΡΠΟΛΗΣΕ τους ασθενείς!

Είχαν καυγαδίσει για την ουρά στο μηχάνημα αιμοκάθαρσης – Τρεις νεκροί από τη φωτιά στο θάλαμο, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του δράστη.
Καρέ-καρέ αποτύπωσε η κάμερα ασφαλείας ενός θαλάμου στο Αμερικανικό Νοσοκομείο των Τιράνων την δολοφονική επίθεση ενός 57χρονου Αλβανού εις βάρος ενός 38χρονου ομοεθνούς του, με τον οποίο είχε διαπληκτιστεί νωρίτερα όταν οι δύο άνδρες περίμεναν για να χρησιμοποιήσουν το
μηχάνημα της αιμοκάθαρσης.
Το σοκαριστικό βίντεο ξεκινά με τον 57χρονο Lefter Canaj, ντυμένο στα λευκά, να προχωράει ήρεμα μέσα στον θάλαμο όπου βρίσκονται τέσσερις ασθενείς και να βγάζει το πώμα από το μπουκάλι με τη βενζίνη που κρατάει στο χέρι του. Στη συνέχεια, περιλούζει με το εύφλεκτο υγρό τον Dashamir Saraci (τον ασθενή με τον οποίο είχε καυγαδίσει) ο οποίος είναι συνδεδεμένος στο μηχάνημα. Εκείνος, συνειδητοποιώντας τι πάει να κάνει ο μεσήλικος Αλβανός, προσπαθεί να τον σταματήσει, ωστόσο δεν τα καταφέρνει και ο Canaj του βάζει φωτιά. Λίγες στιγμές αργότερα το δωμάτιο έχει τυλιχτεί στις φλόγες.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, που επικαλείται αλβανικά media, η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τριών ατόμων, του ίδιου του δράστη και δύο 55χρονων γυναικών που υποβάλλονταν εκείνη την ώρα σε θεραπεία. Ο Saraci, ο οποίος ήταν ο αρχικός στόχος της επίθεσης, έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα και δίνει ακόμα μάχη για τη ζωή.
Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στην αστυνομία, οι δύο άνδρες είχαν καυγαδίσει σχετικά με την προτεραιότητα στην ουρά αναμονής για τη χρήση του μηχανήματος αιμοκάθαρσης.
Στη συνέχεια ο δράστης είχε αποχωρήσει από το νοσοκομείο και επέστρεψε λίγο μετά το μεσημέρι, για να φέρει εις πέρας το δολοφονικό του σχέδιο.
Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ