Κυριακή 22 Μαΐου 2016

ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ.ΟΧΙ ΑΠΟ ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟ.ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΤΡΙΒΑΝΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΚΟΦΤΗ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΟ.ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ 153 ΝΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣΑΡΧΗΣ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Ναι σε ολα ψηφισαν οπως ηταν αναμενομενο οι Τρεις βουλευτες του Συριζα Ημαθιας στο Πολυνομοσχεδιο που φερνει πληθος φορων περικοπων και αυξησεων σε προιοντα και υπηρεσιες τον κοφτη καθως και την σφαγη των εκατονταδων χιλιαδων Δανειοληπτων και την εισβολη των κορακιων στην Ελληνικη περιουσια.Οχι ψηφισαν ο Α.Βεσυροπουλος απο την ΝΔ και ο Βουλευτης επικρατειας της
Δημοκρατικης Συμπαραταξης Θ Θεοχαροπουλος.Το επαισχυντο πολυνομοσχεδιο περασε με 153 ΝΑΙ απο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και δυστυχως γινεται νομος του κρατους απο την Δευτερα.
Ρήγμα στο στρατόπεδο της κυβέρνησης, καθώς η κυρία Κατριβάνου καταψήφισε κόφτη και ταμείο. Με τη δεύτερη είπε το ναι η κυρία Βαγενά. Το Μαξίμου διαρρέει πως η βουλευτής Β' Αθηνών θα παραιτηθεί. Πάντως δεν πρόκειται να τη διαγράψουν, καθώς είπε το «ναι» επί της αρχής. Στο πλαίσιο αυτό το νομοσχέδιο εγκρίθηκε με 153 «ναι» επί της αρχής.
Η αδιαφορια του λαου η απαθεια και ο φοβος του, αφησαν ελευθερους τους Ευρωτοκογλυφους να καταλαβουν και επισημα την χωρα. και τα αποτελεσματα θα ειναι ολεθρια για την Ελληνικη κοινωνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ