Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Άγριο «πέσιμο» σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην αγορά της Θεσσαλονίκης (Βίντεο) Τι απαντησε ο Βουλευτης Τ Μηταφίδης για τα σημερινά επεισόδια στην κεντρική αγορά Θεσσαλονίκης. (ΒΙΝΤΕΟ)

Δέκτες αποδοκιμασιών έγιναν νωρίτερα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσά τους ο Τάσος Κουράκης και ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, όταν επιχείρησαν να κάνουν βόλτα στην κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης.
Εξοργισμένοι καταστηματάρχες επιτέθηκαν φραστικά στους βουλευτές, εκφράζοντας την
αγανάκτησή τους για τις πολιτικές της κυβέρνησης.
«Φύγετε», «δεν ντρέπεστε να κάνετε βόλτα στην αγορά», "Πάρτε δρόμο" φώναζαν πολίτες και μαγαζάτορες, στη θέα των βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. 
 Δείτε το βίντεο του press724.gr:

Εδωσε την απάντηση του για τα σημερινά επεισόδια και τους τραμπουκισμούς που δέχτηκε, όπως ο ίδιος δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha. Παρών στο επεισόδιο ήταν και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης. 
«Γιατί δεχθήκαμε επίθεση από έναν γνωστό ακροδεξιό μέσα στην αγορά; Αυτό αποτελεί κριτήριο; Φυσικά και δεχθήκαμε και τις παρατηρήσεις τους. Εμείς δεν λέμε ότι πλέουμε σε πελάγη ευτυχίας και είδατε ότι με πολύ ευθύνη πήγαμε να συζητήσουμε με τον κόσμο μέσα στην αγορά. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την τραμπούκικη επίθεση που δεχθήκαμε. Είναι η κουλτούρα αυτών των ανθρώπων. Είναι γνωστοί» ανέφερε ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης.
Δελιτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ