Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Πολιτική Προστασία της ΠΚΜ‏.

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α. 12/2015, 24-03-2015/2330β) τα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται ως εξής:
Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός κατά διαστήματα στη χώρα από το πρωί της Τετάρτης (25-03-2015) και από τα δυτικά.
Πιο αναλυτικά:

1. Την Τετάρτη (25-3-2015) βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές θα σημειωθούν στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο μέχρι τις απογευματινές ώρες. Πρόσκαιρα κατά τη διάρκεια της ημέρας και μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες είναι πιθανόν να σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την υπόλοιπη Στερεά και την Πελοπόννησο.
2. Την Πέμπτη (26-03-2015) ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν κατά διαστήματα κυρίως από το απόγευμα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
3. Την Παρασκευή (27-3-2015) ο καιρός θα γίνει σταδιακά άστατος αλλά κατά διαστήματα ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειώνονται κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα όπου σε αυτές τις περιοχές είναι πιθανόν να συνεχιστούν και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (28-3-15).
Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ www.emy.gr.
Παρακαλούνται οι πολίτες όπως λάβουν υπόψη τους το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού για τον ασφαλή σχεδιασμό των μετακινήσεων και των δραστηριοτήτων τους.
Παράλληλα, η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Π.Κ.Μ. συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους καιρικών φαινομένων.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ