Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Λαπαβίτσας - «Σε περίπτωση που δεν πετύχουμε αυτά για τα οποία έχουμε εκλεγεί θα χρειαστεί να τεθεί ξανά το θέμα στον λαό»

Στο τραπέζι, τις κάλπες βάζει εκ νέου με συνέντευξη που παραχώρησε ο βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Λαπαβίτσας, χωρίς να προσδιορίζει εάν αναφέρεται σε εθνικής εκλογές ή δημοψήφισμα. 

Στη δήλωσή του ο κ. Λαπαβίτσας στο ραδιόφωνο του Alpha αναφερόμενος στη συμφωνία του Eurogroup, τόνισε ότι «υπάρχει εντονότατος σκεπτικισμός, κάτι που δείχνει υγεία και διάθεση να μην συμβιβαστούμε». 
«Σε περίπτωση που δεν πετύχουμε αυτά για τα οποία έχουμε εκλεγεί θα χρειαστεί να τεθεί ξανά το θέμα στον λαό» πρόσθεσε ο κ. Λαπαβίτσας.
Αναφερόμενος στα σενάρια για τρίτο μνημόνιο που διακινούνται ανεπίσημα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο βουλευτής Ημαθίας απέρριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο υπογραφής νέου μνημονίου απο το ΣΥΡΙΖΑ. «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα παραμείνει όπως τον ξέρει ο κόσμος. Εάν υπογράψει νέο μνημόνιο θα διαλυθεί» πρόσθεσε.
Σχολιάζοντας τη δημιουργική ασάφεια που χαρακτηρίζει τη συμφωνία του Eurogroup, ο κ. Λαπαβίτσας εξέφρασε εκ νέου τις αμφιβολίες του τονίζοντας ότι «δεν είναι πάντα θετική για τον αδύναμο».
«Εμένα με ανησυχεί το πως θα προχωρήσουμε από εδώ και πέρα στη βάση αυτού που υπογράφηκε. Όταν υπογράφεις μια τέτοια συμφωνία θα περιέχει μέσα όρους που θα είναι κ δύσκολοι κ προβληματικοί. Η συμφωνία αυτή είναι πολύπλοκη, έχει προκαλέσει αντιδράσεις, είναι πραγματικότητα» κατέληξε ο βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ