Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

ΗΜΑΘΙΑ - ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.Η ΔΩΔΕΚΑΔΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Η ΤΕΤΡΑΔΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ Η ΔΥΑΔΑ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΚΙΔΗΣΟ.

Πλησιάζουμε στην τελική ευθεια για την κατάρτιση των συνδυασμών με τους υποψήφιους βουλευτές των κομμάτων και στην Ημαθία για τις κρίσιμες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.Ας ρίξουμε μια ματιά στο τι εχει διαρρεύσει η ανακοινωθεί ως τώρα απο τα κόμματα για υποψήφιους στην Ημαθία.

ΝΔ - Στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα ως προς τις 4 απο τις 6 θεσεις στο
ψηφοδελτιο καθως οι 3 πρωην βουλευτες Τσαβδαριδης,Βεσυροπουλος,Μπατσαρα,συν τον Γιοβανοπουλο ειναι οι δεδομενοι.Απο κει και περα για τις αλλες 2 θεσεις παιζουν τα ονοματα των Χ Μαμαλη απο Ναουσα, Τ Μπαρτζωκα,Α Εμμανουιλιδη Ν Καρατζιουλα.Το ψηφοδελτιο θα ξεκαθαρισει απο εβδομαδα.

ΣΥΡΙΖΑ - 
Αποφασίστηκαν απο την Ν.Ε Ημαθίας οι 12 υποψήφιοι για το ψηφοδέλτιο Ημαθίας στον ΣΥΡΙΖΑ , όπως είχαμε προαναφέρει απο την 12αδα η Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ θα επιλέξει τουλάχιστον 4 για την συμπλήρωση του ψηφοδελτίου στον Νομό μας.
Τα ονόματα των υποψηφίων είναι κατά σειρά κατάταξης στον Δήμο που ανήκουν ενώ για την Βέροια δεν εχει οριστικοποιηθεί η συμμετοχή ενός εκ των δυο κ. Αγγέλη ή κ. Ηλιάδη κάτι που θα κρίνει η Κ.Ε.Τα πραγματα θα εχουν ξεκαθαρισει εως Δευτερα η Τριτη.
ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

1. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

2. ΧΑΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

3. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΕΥΗ

4. ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ

5. ΑΓΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ή ΗΛΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΜΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

6. ΟΥΡΣΟΥΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 
 ΔΗΜΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

7. ΚΑΡΑΣΑΡΛΙΔΟΥ ΦΡΟΣΩ

8. ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΜΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

9. ΛΑΠΑΒΙΤΣΑΣ ΚΩΣΤΑΣ


ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ


10. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

11. ΤΟΖΙΟΥ ΤΑΝΙΑ

12. ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
 
 ΠΟΤΑΜΙ - Στο κομμα του Σ Θεοδωρακη οι Θ Λιολιος Γ Μοσχοπουλος ειναι τα πρωτα ονοματα που θα ανακοινωθουν.Πιθανοι υποψηφιοι μπορει να  ειναι και οι Β Πετρομελιδης Τ Τολιος και καποιοι αλλοι που θα ειναι μινι εκπληξη.

ΠΑΣΟΚ - Στο ΠΑΣΟΚ τα πραγματα ειναι πλεον δυσκολα μετα το κομμα του ΓΑΠ και ακομα δεν εχει διαρευσει καποιο ονομα που θα μπει στο ψηφοδελτιο,εικασιες δεν θα κανουμε καθως ολα ειναι ανω κατω στο εν λογω κομμα.

ΚΙΔΗΣΟ - Το νεοφερτο κομμα του Γ Παπανδρεου αλλαζει το στατους στο ΠΑΣΟΚ και ανακατευει την τραπουλα,καθως ειναι αγνωστο πως θα παει στις εκλογες.Παντως οι Α Τολκας πρωην βουλευτης του ΠΑΣΟΚ και Χ Γκιονογλου πρωην Δημαρχος Αλεξανδρειας φαινεται οτι θα ειναι στο ψηφοδελτιο.Απο εκει και περα ακουγονται διαφορα ονοματα πρωην Πασοκ που διετελεσαν σε επιτελικες θεσεις εδω στην Ημαθια.

ΔΗΜΑΡ - Η ΔΗΜΑΡ μετα την μη κοινη καθοδο στις εκλογες με τον ΣΥΡΙΖΑ αν κατεβει τελικα στην ΗΜΑΘΙΑ ο Θ Θεοχαροπουλος θα ειναι ενα απο τα ονοματα που θα παιξουν ρολο,ενω δεν αποκλειετε να ξαναβαλουν καποιοι απο τους προηγουμενους υποψηφιους στις εκλογες του 2012.

ΑΝΕΛ - Εδω τα πραγματα προς το παρον ειναι θολα και δεν εχει διαρευσει κατι καποιο ονομα.Ρολο θα παιξει και η προσφατη συνεργασια με το ΑΚΚΕΛ.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Ουδεν νεο εως τωρα.
ΚΚΕ - Πιθανον να πανε με ανανεομενο ψηφοδελτιο με νεα κατα το υμιση η και παραπανω ονοματα.
 Στα αλλα κομματα δεν εχει ακομα διαρευσει κατι το ανακοινωσιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ