Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑ- ΑΓ ΒΑΡΒΑΡΑ- ΒΕΡΓΙΝΑ- ΚΥΨΕΛΗ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΛΟΓΩ ΕΡΓΩΝ.ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Έργα θα γίνουν από αύριο Δευτέρα στον επαρχιακό δρόμο Βέροιας-Μελίκης-Κυψέλης. Για τον λόγο αυτό, από την Αστυνομική Διευθυνση Ημαθίας εκδοθηκε ανακοίνωση περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα:
Α) Τη διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων κατά την διάρκεια ανωτέρω εργασιών τη Δευτέρα 24/11/2014 και κατά τις ώρες 07:00΄ έως 18:00΄, στην Ε.Ο Βέροιας – Κυψέλης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κυψέλη, στο τμήμα από κόμβο Βέροιας έως είσοδο Τ.Κ. Αγίας Βαρβάρας. 
- Η κυκλοφορία των οχημάτων προς Αγ. Βαρβάρα – Βεργίνα – Κυψέλη, θα γίνεται διαμέσου της νότιας περιφερειακής οδού Βέροιας – Κοζάνης (οδός προς Νοσοκομείο της Βέροιας), περιφερειακά της τοπικής κοινότητας Ασωμάτων έως την συμβολή της με την Ε.Ο Βέροιας Κυψέλης (οδός προς Ασώματα).
Κατά την διάρκεια των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, οι οδηγοί θα ενημερώνονται για την διακοπή της κυκλοφορίας προς Κυψέλη από τις πινακίδες που θα έχουν τοποθετηθεί σύμφωνα με την εγκεκριμένη τεχνική έκθεση.
Όταν ολοκληρωθούν οι ασφαλτικές εργασίες στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγ. Βαρβάρα θα συνεχίσουν οι εργασίες στο ρεύμα από Αγ. Βαρβάρα προς Βέροια. Οι οδηγοί που κινούνται με προορισμό την Αγ. Βαρβάρα θα συνεχίσουν να εκτρέπονται όπως αναφέρθηκε ανωτέρω, ενώ οι οδηγοί που θα κινούνται από Αγ. Βαρβάρα προς Βέροια θα κινούνται στον προορισμό τους, στο ρεύμα  κυκλοφορίας στο οποίο ολοκληρώθηκαν οι ασφαλτικές εργασίες και θα υπάρχει συνδετήρια οδός πλησίον του Α/Κ Βέροιας, που θα επανέρχονται στο ρεύμα κυκλοφορίας με προορισμό την Βέροια.      
-Από τις ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξαιρούνται τα λεωφορεία των αστικών και υπεραστικών γραμμών, για τα οποία θα υπάρχει χώρος αναμονής μετά τον Α/Κ Βέροιας και θα κινούνται προς Κυψέλη κατόπιν συνεννόησης των σημαιοφόρων του ανάδοχου του έργου, προκειμένου συνεχίσουν την πορεία τους ανάλογα με την φάση των εργασιών ασφαλτόστρωσης.  
-Μετά το πέρας των εργασιών ο δρόμος θα παραδοθεί στην κυκλοφορία χωρίς οριζόντια σήμανση. Ως εκ τούτου θα τοποθετηθεί σχετική προειδοποιητική πινακίδα ενημέρωσης των οδηγών και στους δύο κλάδους κυκλοφορίας. 
Β) Την κατά περίπτωση εναλλάξ κυκλοφορία των οχημάτων λόγω στένωσης οδοστρώματος από την Τρίτη 25/11/2014 έως την Τετάρτη 03/12/2014 στην Ε.Ο Βέροιας – Κυψελης και στους δύο κλάδους κυκλοφορίας  και συγκεκριμένα κατά μήκος Τ.Κ. Αγ. Βαρβάρας έως Μετόχι.  -Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά την διάρκεια των ανωτέρω εργασιών θα πραγματοποιείται εναλλάξ με την βοήθεια σημαιοφόρων αναδόχου εταιρείας και θα δημιουργηθεί μετακινούμενο εργοτάξιο μήκους και αφού τοποθετηθεί η σήμανση σύμφωνα με την εγκεκριμένη τεχνική  έκθεση και σχεδιάγραμμα. Η σήμανση θα τοποθετείται πρωινές ώρες και θα απομακρύνεται το απόγευμα μετά το πέρας των εργασιών, όπου και θα αποδίδεται στην κυκλοφορία ο δρόμος χωρίς οριζόντια σήμανση, πλην όμως θα τοποθετείται προειδοποιητική σήμανση ενημέρωσης των οδηγών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ