Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Έρχεται νέα κακοκαιρία με ισχυρές καταιγίδες και έντονες βροχοπτώσεις από την Κυριακή έως την Τετάρτη.

Από τη Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου έως και τη Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου, θα επηρεάσει τη χώρα μας νέα κακοκαιρία… με ισχυρές καταιγίδες και έντονες βροχοπτώσεις.
Μάλιστα, φαίνεται να επηρεάζεται από αυτό το κύμα κακοκαιρίας, όλη η Ελλάδα. Παράλληλα η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση ιδιαίτερα στη βόρεια Ελλάδα. Θα έχουμε λοιπόν ένα νέο κύκλο βροχών στη χώρα μας, ο οποίος κύκλος θα διαρκέσει τουλάχιστον 4 ημέρες.
Ας δούμε όμως αναλυτικά-σύμφωνα με το greek-weather.org- και το ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
από αυτό το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας. Αρχικά θα επηρεαστεί από τη κακοκαιρία που θα εισβάλει στη χώρα μας, η δυτική Ελλάδα και το Ιόνιο πέλαγος. Περίπου στις 15-17 Σεπτεμβρίου, θα επηρεαστεί τόσο η βόρεια όσο και η κεντρική Ελλάδα, από ισχυρές βροχές και καταιγίδες, ενώ ίσως δεν λείψουν και οι πλημμύρες σε κάποια τμήματα. Από τις 16 ως και τις 18 του μήνα, η κακοκαιρία θα επηρεάσει κυρίως το ανατολικό, κεντρικό και νότιο Αιγαίο πέλαγος, με βροχές και καταιγίδες.
Το φθινόπωρο μπήκε δυναμικά στη χώρα μας και τα Βαλκάνια με ισχυρές καταιγίδες και βροχές. Είναι μήπως αυτό προμήνυμα για το χειμώνα που έρχεται;
Θα δείξει από το Νοέμβριο και μετά σίγουρα για το αν πρόκειται για ενδείξεις πως ο χειμώνας φέτος θα είναι βαρύς στη χώρα μας και την Ευρώπη γενικότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ