Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΑΔΙΚΕΣ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΕΛΓΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ.

ΣΧΟΛΙΟ
Εμεις απο αυτο εδω  το σαιτ τα ειχαμε γραψει πολυ πριν ανακοινωθουν τα πορισματα απο τον ΕΛΓΑ οτι οι οποιες αποζημιωσεις που θα δοθουν θα ειναι κουτσουρεμενες και μη δικαιες το φωναζουμε πολυ καιρο τωρα και ειδικα στα συμπυρηνα ροδακινα οτι θα ειναι μηδαμηνες καθως ειχαμε λαβει τα μηνυματα απο τους ιδιους τους γεωπονους που καναν τις εκτιμησεις.Μπραβο στον Δημαρχο Ναουσας που βγαινει και καταγγελει τον εμπαιγμο.Το ιδιο περιμενουμε να κανει και η Δημαρχος Βεροιας οι υποψηφιοι Δημαρχοι και οι Αγροτικοι Συλλογοι του Νομου μας και να ζητησουν μετ επιτασεως αποζημιωση για την ακαρπια.
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ.
Μετά την ανακοίνωση από τον ΕΛΓΑ των αποζημιώσεων στους παραγωγούς του δήμου Νάουσας,
που επλήγησαν από τη μεγάλη χαλαζόπτωση τον Ιούνιο του 2013, ο Δήμαρχος Νάουσας κ. Αναστάσιος Καραμπατζός έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Οι αποζημιώσεις που ανακοίνωσε ο ΕΛΓΑ για τους παραγωγούς που επλήγησαν από την καταστροφική χαλαζόπτωση τον περσινό Ιούνιο, προκαλεί δικαιολογημένη αγανάκτηση και οργή σε όλους. Πρόκειται για εμπαιγμό, γιατί οι αποζημιώσεις - οι οποίες ανακοινώθηκαν με καθυστέρηση περίπου 10 μηνών - είναι κατά 50% μικρότερες από εκείνες που είχαν δεσμευθεί δημόσια τόσο η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης όσο και ο ΕΛΓΑ. Δυστυχώς, παρά τις υποσχέσεις δεν εφαρμόστηκαν αντικειμενικά κριτήρια στις εκτιμήσεις, ούτε δίνονται δίκαιες αποζημιώσεις στους παραγωγούς.
Εκφράζουμε την συμπαράσταση και τη στήριξή μας στον αγώνα των παραγωγών, και απαιτούμε από το Υπουργείο και τον ΕΛΓΑ άμεσα να αποκαταστήσει την αδικία, καταβάλλοντας σε όλους τους παραγωγούς τις αποζημιώσεις που δικαιούνται".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ