Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΝΕΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΒΕΡΟΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ.

Η νέα γενιά πρέπει να πάρει την τύχη στα χέρια της, αρκετά αφήσαμε τους επαγγελματίες πολιτικούς να αποφασίζουν για εμάς. Οι επαγγελματίες της εστίασης χρειάζονται πραγματική στήριξη από την τοπική αυτοδιοίκηση και έχουν ανάγκη από ανθρώπους αυτοδημιούργητους που γνωρίζουν από πραγματική εργασία.
Φωτόπουλος Θ. Γεώργιος

Ιδιωτικός Υπάλληλος

 Ο Ζήσης Βουρουτζής δήλωσε και επίσημα την πρόθεση του να είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του υποψηφίου Δημάρχου Βεροίας  Ιωάννη Μεν. Παπαγιάννη


Νιώθω την υποχρέωση να γνωστοποιήσω στους συμπολίτες μου ότι αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά ως ακομάτιστος στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Βεροίας Γιάννη Παπαγιάννη. Ο λόγος που με οδήγησε στην απόφαση αυτή είναι ότι οι θεωρητικές, ατελέσφορες και αδιέξοδες συζητήσεις δεν μας οδηγούν πουθενά αλλά μόνο η ανάληψη έμπρακτων πρωτοβουλιών και προσωπικών ευθυνών στις οποίες προσωπικά δεσμεύομαι, πιστός στις ηθικές αρχές του χαρακτήρα μου.
Με εκτίμηση
Καρασαββίδης Λάζαρος

 Ο Τσαγγαλίδης Ευστάθιος δήλωσε και επίσημα την πρόθεση του να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του υποψηφίου Δημάρχου Βεροίας Ιωάννη Μεν. Παπαγιάννη.

 Ο Ανδρέας Τσανασίδης δήλωσε και επίσημα την ενεργό στήριξη του στον Ιωάννη Μεν.Παπαγιάννη και στο συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια».Ο Τσανασίδης Ανδρέας είναι βραβευθείς με το πρώτο βραβείο κατασκευής ποντιακής λύρας στον κόσμο , επίσης είναι μέλος της λέσχης μοτοσυκλετιστών Βέροιας.

 Ο Κιουρτσίδης Κωνσταντίνος δήλωσε και επίσημα την πρόθεση του να είναι υποψήφιος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του υποψηφίου Δημάρχου Βεροίας Ιωάννη Μεν. Παπαγιάννη. Ο Κιουρτσίδης κωνσταντίνος είναι Τοπογράφος Μηχανικός και κατοικεί στη Βέροια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ