Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΠΕΝΤΕ ΝΕΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΒΕΡΟΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ.


Λαμβάνοντας υπόψη τις αντικειμενικές δυσκολίες που έχουν δημιουργηθεί, λόγω των δυσχερών πολιτικοοικονομικών συγκυριών, και καταλαμβανόμενος από αίσθημα ευθύνης και προσφοράς ως αναπόσπαστο  κομμάτι της νεολαίας του τόπου μας, στηρίζω έμπρακτα με την υποψηφιότητά μου ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος τον συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του υποψηφίου Δημάρχου κ. Ιωάννη Μ. Παπαγιάννη, και το εγχείρημά του για την πνοή ενός ανέμου αλλαγής για την πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή της.
Εμμανουήλ Σ. Καρολίδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Εκπαιδευτικός

Βλέποντας την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η πόλη μας αποφάσισα και εγώ να εμπλακώ  για πρώτη φορά στα κοινά του τόπου μας. Στόχος μου είναι να συμβάλλω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις ώστε ο τόπος μας να  αλλάξει προς το καλύτερο. Έτσι λοιπόν θεώρησα  αναγκαία την δραστηριοποίηση και ένταξη μου σε μία ομάδα ανθρώπων  όπου έξω από κομματικά και προσωπικά συμφέροντα θα αγωνιστούμε ομαδικά για το καλό του τόπου μας, με επικεφαλή τον  υποψήφιο Δήμαρχο Βέροιας Ιωαννη  Μεν. Παπαγιαννη.
Στεφανιδης Σπυρος 

Ελευθερος επαγγελματιας


Αποφάσισα να συμμετέχω στον συνδυασμό του κυρίου Παπαγιάννη γιατί συνειδητοποίησα ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του ως «το κέντρο του κόσμου», από τον οποίο όλα ξεκινούν και στον οποίο όλα καταλήγουν. Στα μειονεκτήματά του δεν συγκαταλέγεται ο εγωισμός αλλά στα προτερήματά του περιλαμβάνεται η ειλικρινής και διάχυτη αγάπη για όλους εμάς και για τον τόπο μας. Είναι ένας άνθρωπος τίμιος και απλός, σαν όλους εμάς. Επειδή λοιπόν και εγώ αισθάνομαι και λειτουργώ με τον ίδιο τρόπο, θα ήθελα με τη βοήθεια τη δική σας και του Θεού, στις 18 του Μάη, να βρεθούμε όλοι μαζί στην αρχή μίας νέας εποχής με αρμονία και ισορροπία για το Δήμο μας, με σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι σε όλους εσάς που θα μας πιστέψετε και θα μας στηρίξετε με την ψήφο σας. Όσοι δεν πειστούν και δεν μας στηρίξουν, θα πρέπει να είναι σίγουροι πως στις επόμενες δημοτικές εκλογές, έχοντας δει τη δράση και τα πιστεύω μας, θα μας ψηφίσουν και με τα δύο τους χέρια!
Καλή επιτυχία σε όλους μας!
Με εκτίμηση και ειλικρινά ευχαριστώ,
Βαρακλή Βούλα του Λάσκαρη

Ιδιωτική Υπάλληλος
Φέτος είχα πάρει την απόφαση να μη ψηφίσω καν στις εκλογές. Διαβάζοντας όμως το βιογραφικό του Γιάννη Παπαγιάννη και βλέποντας πόσο έξυπνος, δραστήριος, πολυτάλαντος, ικανός και ακούραστος είναι αυτός ο άνθρωπος, αποφάσισα όχι μόνο να τον ψηφίσω αλλά και να αγωνιστώ στο πλευρό του γιατί όλοι μας έχουμε το δικαίωμα για μία νέα Βέροια.
Βουλγαροπούλου Μαρία

Παιδαγωγός-Εκπαιδευτικός

Με το νέο ξεκίνημα μου πιστεύω πως ήρθε η ώρα να δούμε με διαφορετική οπτική γωνία το Δήμο Βέροιας, δίνοντας νέες ιδέες και λύσεις. Κατανοώντας πάντα τις ανάγκες και τα θέλω του κάθε πολίτη, θέτω και επισήμως την υποψηφιότητα μου ως δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» στο πλευρό του Ιωάννη Μεν.Παπαγιάννη, έναν αξιόλογο άνθρωπο,έναν άνθρωπο που χρειάζεται να έχει η Βέροια.
Μποζίδου Ελίνα

Οικονομολόγος Χρηματοοικονομικών Εφαρμογών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ