Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Πρωθυπουργός έγινε οδηγός ταξί για μία ημέρα!!! Πώς αντέδρασαν οι πολίτες;

Προεκλογικό κόλπο για να ενισχύσει τη δημοτικότητά του εν όψει των επερχόμενων εκλογών στη χώρα, ή ένας τρόπος για να μάθει τα προβλήματα των πολιτών; Ακόμα και αν απάντηση ίσως να βρίσκεται κάπου στη μέση ο Γενς Στόλτενμπεργκ, ο πρωθυπουργός της Νορβηγίας φόρεσε μια στολή οδηγού ΤΑΧΙ, μαύρα γυαλιά ηλίου και εξυπηρέτησε τους
πολίτες της πρωτεύουσας της Νορβηγίας έστω και για ένα μόνο απόγευμα.
Ο Γενς Στόλτενμπεργκ μαγνητοσκοπούσε με μια ειδική κάμερα τις συζητήσεις του με τους επιβάτες, τους περισσότερους από τους οποίους παρέλαβε είτε από τον δρόμο είτε από καθορισμένες "πιάτσες" και δημοσίευσε το βίντεο στη σελίδα του στο Facebook.
Οι περισσότεροι επιβάτες κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή πως υπήρχε κάτι παράξενο στον οδηγό χωρίς να μπορούν να το προσδιορίσουν, ενώ ένας επιβάτης του είπε πως μοιάζει πολύ με τον πρωθυπουργό. Ο Γενς Στόλτενμπεργκ αναγκάστηκε να αποκαλύψει την ταυτότητά του σε έναν μόνο επιβάτη ο οποίος τον αναγνώρισε από την πρώτη στιγμή. Οι περισσότεροι πάντως δεν τον αναγνώρισαν παρά μόνο στο τέλος της διαδρομής όταν και αρνήθηκε να πάρει χρήματα, κάνοντας του μάλιστα και κριτική για τον άσχημο τρόπο που οδηγάει.
Ο κ. Στόλτενμπεργκ είναι αρκετά δημοφιλής στην Νορβηγία αν και οι τελευταίες δημοσκοπήσεις τον δείχνουν να χάνει έδαφος από την αντιπολίτευση. Ερωτηθείς αν σκέφτεται να γίνει οδηγός σε περίπτωση που χάσει τις εκλογές απάντησε πως "η Νορβηγία και οι επιβάτες των ΤΑΧΙ εξυπηρετούνται καλύτερα αν είμαι πρωθυπουργός".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ