Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013

ΑΛΒΑΝΙΑ--ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΧΑΣΙΣ ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.900 ΤΟΝΟΙ Η ΕΤΗΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


Ολοκληρώθηκε από την ιταλική οικονομική αστυνομία Guardia di Finanza η εναέρια επιχείρηση φωτογράφισης όλων των περιοχών, όπου καλλιεργείται κάνναβη, σε όλη την Αλβανία.

«Αεροσκάφη με προηγμένη τεχνολογία έχουν ανακαλύψει εκατοντάδες εκτάσεις κάνναβης. Μόνο στο περιβόητο χωριό Λαζαράτι (κοντά στα ελληνο-αλβανικά σύνορα), σύμφωνα με τη βιντεοσκόπηση, η παραγωγή αναμένεται να φτάσει έως και 900 τόνους, αξίας περίπου 4,5 δισεκατομμύρια ευρώ» δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης
Τύπου στα Τίρανα, ο επικεφαλής τον εναέριων δυνάμεων της Guardia Stefano Bastoni

Ο ίδιος παρουσίασε στους δημοσιογράφους τα εναέρια βίντεο, που καταγράφουν τις εκτάσεις με καλλιέργειες χασισόδεντρων σε όλη την Αλβανία.

Στο μεταξύ, ο γενικός διευθυντής της αλβανικής αστυνομίας Χίσνι Μπουργκάι δήλωσε ότι «προβληματικές περιοχές για την καλλιέργεια χασισόδεντρων παραμένουν η Αυλώνα, η Σκόδρα, το Αργυρόκαστρο, τα Τίρανα και το Δυρράχιο», μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Σύμφωνα με τον ίδιο «το 2012 κατασχέθηκαν 7 τόνοι χασίς, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου προοριζόταν για την αγορά της Ελλάδας».

Πηγή: http://www.xespao.gr/2013/08/e_6556.html#ixzz2bendzhx6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ