Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Ομάδα φίλων Βέροιας: Μην δώσετε εισιτήρια στον Άρη


ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΑΙΤ http://www.voria.gr
Το παιχνίδι Βέροια- Άρης έχει πάρει τον χαρακτήρα τελικού και οι οπαδοί της Βέροιας αναμένεται να στηρίξουν μαζικά την ομάδα τους.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν και έστειλαν στην ΠΑΕ Βέροια απαιτούν να μην δοθεί ούτε μισό εισιτήριο στους φίλους του Άρη και χαρακτηρίζουν αλαζονικό το αίτημα για 5000 εισιτήρια.
Τονίζουν ότι αυτήν την φορά δεν πρέπει να υποκύψει ο πρόεδρος στα οικονομικά έσοδα αλλά προέχει η
σωτηρία της ομάδας.
Αναλυτικά η επιστολή:
«Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα, το παιχνίδι μεταξύ ΒΕΡΟΙΑΣ – Άρη έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού.
Πρόταση μας προς την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, έχοντας διαβάσει και το αλαζονικό αίτημα της ΠΑΕ Άρης όπου ζητεί 5.000 εισιτήρια είναι όχι μόνο να απορρίψει το αίτημα τους αυτό, αλλά να μην χορηγηθεί ούτε μισό εισιτήριο.
Ο πρόεδρος της ομάδος πρέπει να θέσει το «αίσθημα» πάνω από το οικονομικό συμφέρον. Θα είναι ολέθριο το λάθος να δοθούν τόσα πολλά εισιτήρια στον αντίπαλο, καθώς και υλικές ζημιές μπορεί να προκαλέσει αλλά και βαθμολογικές.
Από την άλλη πλευρά ο Βεροιώτης φίλαθλος καλείται να δώσει δυναμικό παρόν στο γήπεδο, να το γεμίσει και να σπρώξει την ομάδα σε ένα τρίποντο σωτηρίας!
- Δε σ” αφήσαμε μόνη σου ποτέ! FORZA ΒΕΡΟΙΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ